Preview Mode Links will not work in preview mode

Afhameren met Wouter de Winther


Dec 4, 2020

D66-fractieleider Rob Jetten manifesteerde zich deze week als voorvechter van de horeca. Volgens politiek commentator Wouter de Winther hebben ze er bij die partij een handje van om iets te eisen, waarvan ze weten dat het achter de schermen al wordt besproken of is besloten. De coalitie heeft zelfs al een woord voor deze schijnvertoning, zo zegt De Winther in een nieuwe podcast Afhameren. „Een Jettentje.”

In de politieke podcast met presentator Pim Sedee komt uiteraard ook het vaccinatieplan van minister Hugo de Jonge aan bod. Tot nu toe ziet iedereen vooral veel beren op de weg. Zijn alle zorgen terecht of is dit een poging van de betrokken partijen om zichzelf in te dekken?

Thierry Baudet had met FvD goud in handen om het gat om rechts te vullen. Sedee en De Winther bespreken wat er nu nog van de partij over is.

En politici staan al in campagnestand. Zelfs premier Rutte, die recent nog heeft gezegd zijn campagne vooralsnog over te slaan vanwege de coronacrisis, spreekt met niemand minder dan Linda de Mol. Is dit een goede afweging?